Nieuws

Vorderingen klaslokaal
Mei 2015

Begin mei 2015 ontvangen wij vanuit Kenia een aantal foto's omtrent de vorderingen van de bouw van een nieuw klaslokaal. Deze bouw is in 2014 gestart met geld uit een eerste investering van Gikeno Foundation. Tevens ontvangen wij het gevraagde kostenoverzicht tbv afronding van deze bouw. Het bestuur zal in goed overleg beoordelen of de gevraagde nieuwe investering akkoord is en door Gikeno Foundation zal worden gesponsort.

Decom Challenge 2015
April 2015

In 2015 vind de Decom Challenge plaats! Een team van Decom medewerkers gaan samen de uitdaging aan om diverse prachtige bergtoppen te beklimmen met als hoogtepunt de indrukwekkende Monta Rosa, op de grens van Zwitserland en Italiƫ. Deelnemers aan de Challenge gaan in eigen kring op zoek naar sponsoren, die voor ieder behaald doel een donatie zullen geven aan de Gikeno Foundation.

Op een sportieve manier een bijdrage leveren aan het verbeteren van de leefomstandigheden en onderwijskundige voorzieningen van de Gikeno Primary School in Central Kenya - dat is het doel van de Decom Challenge.

Bekijk de actiepagina hier om een bijdrage te leveren!

Collectes
Februari 2015

Tijdens het voorjaar 2015 mogen we een aantal maanden een collectebus plaatsen bij supermarkt Jumbo te Oud-Geleen, met als doel statiegeldbonnetjes in te zamelen. De volledige opbrengst adhv deze statiegeldbonnetjes komt ten goede van Gikeno Foundation en zal zo spoedig mogelijk op deze website bekend worden gemaakt.

Boeken inzamelingsactie
December 2014

In het najaar van 2014 zijn we een boeken inzamelingsaktie gestart, waarbij we middels een oproep via social media vrienden, kennissen, familie, etc. hebben gevraagd oude boeken te doneren voor het goede doel. Deze boeken hebben we vervolgens op een rommelmarkt en via internetadvertenties verkocht, waarbij de volledige opbrengst ten goede is gekomen van Gikeno Foundation.

Crowdfunding
November 2014

In nov 2014 start Gikeno Foundation met zogenaamde crowdfunding via het online platform justgiving.nl . Een eigen pagina is hier te vinden.

Decom Challenge
Juli 2014

In de zomer van 2014 ontstaat het idee om een zogenaamde "Challenge" te gaan organiseren met Decom Technology People, waarbij medewerkers een sportieve prestatie gaan leveren met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor het realiseren van projecten met Gikeno Foundation. Als Decom Challenge team gaan zij de uitdaging aan om diverse prachtige bergtoppen te beklimmen met als hoogtepunt de indrukwekkende Monta Rosa, op de grens van Zwitserland en Italiƫ. Deelnemers aan de Challenge gaan in eigen kring op zoek naar sponsoren, die voor ieder behaald doel een donatie zullen geven aan de Gikeno Foundation.

Het Decom Challenge team krijgt binnen dit online platform een eigen pagina om online donaties in te kunnen zamelen voor hun specifieke aktie. Deze pagina is te vinden via deze link.